Ficat de Porc cu Sos de Ceapa

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g ficat de pui
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura ceapa tocata
  • 1 lingura patrunjel tocat fin
  • 1 ceasca de supa de carne
  • 1/2 ceasca de vin
  • 1/2 lingura bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ficatul si se taie bucati. Se infierbanta untul intr-o cratita, se pune ficatul si se lasa sa se prajeasca putin pe o parte si pe alta.

Se pun sarea, piperul, ceapa, patrunjelul si faina. Se lasa sa se rumenesca cam 3 minute, apoi se toarna vinul, zeama de carne si bulionul. Se lasa foc sa se patrunda bine.

Se serveste fierbinte.
Pota buna! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici