Se taie pieptul de pui fasii si se prajeste intr-o tigaie adanca la foc iute. Dupa ce s-a rumenit, se adauga ceapa tocata marunt si apoi rosile in bulion. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa dea cateva clocote, apoi se lasa la racorit.
Intre timp se felieaza vinetele pe lung si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se umple fiecare felie de vanata cu amestecul de carne si legume, apoi se rade cascaval deasupra si se da tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 20-30 de minute. Servim cu pofta!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii