Fazanul se lasa sa se fezandeze timp de 5-8 zile (in frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacara, se scot intestinele, se spala, se sterge bine, se freaca cu sare si piper, se portioneaza si se prajeste in ulei fierbinte. Din uleiul ramas de la prajit, smantana, faina si zeama de lamaie se prepara un sos, care se toarna peste carne si se fierbe 15 min. Se mai potriveste o data gustul de sare, iar la sfarsit se stropeste cu unt fierbinte pe fiecare portie.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaSnitelele sunt preferatele familiei noastre in materie de preparate din carne de pui. De data aceasta m-am ocupat eu de...
Snitele de pui in crusta din fulgi de porumbO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii