Fazanul se lasa sa se fezandeze timp de 5-8 zile (in frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacara, se scot intestinele, se spala, se sterge bine, se freaca cu sare si piper, se portioneaza si se prajeste in ulei fierbinte. Din uleiul ramas de la prajit, smantana, faina si zeama de lamaie se prepara un sos, care se toarna peste carne si se fierbe 15 min. Se mai potriveste o data gustul de sare, iar la sfarsit se stropeste cu unt fierbinte pe fiecare portie.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii