Fasolea se pune la fiert in 3 ape.
Ciolanul il punem la fiert separat pentru circa 1 ora.
In vasul roman punem fasolea, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si frunzele de ceapa verde taiate feliute. Amestecam, punem 1 polonic din zeama in care a fiert ciolanul, condimentele si punem ciolanul deasupra. Acoperim cu capacul de la vasul roman si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1 ora.
Se scoate cu grija din cuptor, scoatem ciolanul, punem rosiile cuburi, mai completam cu zeama de la ciolan daca mai este nevoie, amestecam, punem din nou ciolanul deasupra, acoperim si dam din nou la cuptor pentru inca 1 ora.
Amestecam faina cu zeama de la ciolan, o subtiem si punem deasupra peste fasole, condimentam dupa gust si dam din nou la cuptor, fara capac, pentru circa 15 minute.
Se serveste cald.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii