Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

Postat pe: 05-02-2017
(0)

Ingrediente

1 ciolan maricel
450 g fasole
2 cepe albe
1 morcov
1 cutie de rosii cuburi
frunze de ceapa verde
1 lingura faina
vegeta/piper/boia dulce

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Fasolea se pune la fiert in 3 ape.

Ciolanul il punem la fiert separat pentru circa 1 ora.

In vasul roman punem fasolea, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si frunzele de ceapa verde taiate feliute. Amestecam, punem 1 polonic din zeama in care a fiert ciolanul, condimentele si punem ciolanul deasupra. Acoperim cu capacul de la vasul roman si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1 ora.

Se scoate cu grija din cuptor, scoatem ciolanul, punem rosiile cuburi, mai completam cu zeama de la ciolan daca mai este nevoie, amestecam, punem din nou ciolanul deasupra, acoperim si dam din nou la cuptor pentru inca 1 ora.

Amestecam faina cu zeama de la ciolan, o subtiem si punem deasupra peste fasole, condimentam dupa gust si dam din nou la cuptor, fara capac, pentru circa 15 minute.

Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor