Evantai de porc pe pat de legume

Postat pe: 26-01-2017
(0)

Ingrediente

1 file muschi de porc circa 1 kg
100 gr bacon afumat
2 ardei capia
75 gr kascaval
1 lingurita boia afumata
1lingurita pudra de usturoi
1 lingurita sare
½ lingurita piper
½ lingurita fulgi chilli
1 lingurita cimbru uscat
1 lingurita magiran uscat
2-3 linguri ulei de masline
250 ml vin alb
3 cartofi mari
2 morcovi mari
2 cepe rosii

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se curata legumele si se taie sferturi. Se amesteca condimentele intr-un bol, oprind o parte pentru amestecul de legume.
Se cresteaza musciul de porc, sub forma unui evantai si se freaca bine cu amestecul de condimente.
Se impaneaza muschiul cu felii de ardei capia, cascaval si bacon, apoi se pune in hartia de copt si se stropeste cu ulei de masline si vin alb, apoi se acopera cu hartia de copt..
Se amesteca legumele cu amestecul de condimente si se stropesc cu putin ulei de masline si se asaza in tava de copt, impreuna cu muchiul de porc.
Se da la cuptor tava circa 30 min, dupa care se scoate muschiul de porc din hartia de copt si se pune deasupra legumelor impreuna cu sosul rezultat si se mai da la cuptor circa 20 de minute pentru o crusta frumoasa.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Evantai de porc pe pat de legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Evantai de porc pe pat de legume