Ingrediente
● 1 file muschi de porc circa 1 kg |
● 100 gr bacon afumat |
● 2 ardei capia |
● 75 gr kascaval |
● 1 lingurita boia afumata |
● 1lingurita pudra de usturoi |
● 1 lingurita sare |
● ½ lingurita piper |
● ½ lingurita fulgi chilli |
● 1 lingurita cimbru uscat |
● 1 lingurita magiran uscat |
● 2-3 linguri ulei de masline |
● 250 ml vin alb |
● 3 cartofi mari |
● 2 morcovi mari |
● 2 cepe rosii |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
10min

GĂTIRE
50min

PORȚII
4 portii
Se curata legumele si se taie sferturi. Se amesteca condimentele intr-un bol, oprind o parte pentru amestecul de legume.
Se cresteaza musciul de porc, sub forma unui evantai si se freaca bine cu amestecul de condimente.
Se impaneaza muschiul cu felii de ardei capia, cascaval si bacon, apoi se pune in hartia de copt si se stropeste cu ulei de masline si vin alb, apoi se acopera cu hartia de copt..
Se amesteca legumele cu amestecul de condimente si se stropesc cu putin ulei de masline si se asaza in tava de copt, impreuna cu muchiul de porc.
Se da la cuptor tava circa 30 min, dupa care se scoate muschiul de porc din hartia de copt si se pune deasupra legumelor impreuna cu sosul rezultat si se mai da la cuptor circa 20 de minute pentru o crusta frumoasa.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Evantai de porc pe pat de legume" nu uita sa ii faci un review.
Se cresteaza musciul de porc, sub forma unui evantai si se freaca bine cu amestecul de condimente.
Se impaneaza muschiul cu felii de ardei capia, cascaval si bacon, apoi se pune in hartia de copt si se stropeste cu ulei de masline si vin alb, apoi se acopera cu hartia de copt..
Se amesteca legumele cu amestecul de condimente si se stropesc cu putin ulei de masline si se asaza in tava de copt, impreuna cu muchiul de porc.
Se da la cuptor tava circa 30 min, dupa care se scoate muschiul de porc din hartia de copt si se pune deasupra legumelor impreuna cu sosul rezultat si se mai da la cuptor circa 20 de minute pentru o crusta frumoasa.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Evantai de porc pe pat de legume" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany