Se curata legumele si se taie sferturi. Se amesteca condimentele intr-un bol, oprind o parte pentru amestecul de legume.
Se cresteaza musciul de porc, sub forma unui evantai si se freaca bine cu amestecul de condimente.
Se impaneaza muschiul cu felii de ardei capia, cascaval si bacon, apoi se pune in hartia de copt si se stropeste cu ulei de masline si vin alb, apoi se acopera cu hartia de copt..
Se amesteca legumele cu amestecul de condimente si se stropesc cu putin ulei de masline si se asaza in tava de copt, impreuna cu muchiul de porc.
Se da la cuptor tava circa 30 min, dupa care se scoate muschiul de porc din hartia de copt si se pune deasupra legumelor impreuna cu sosul rezultat si se mai da la cuptor circa 20 de minute pentru o crusta frumoasa.
Pofta buna !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii