Spalam fasolea si o punem la inmuiat cateva ore, in vase separate. Dupa ce se umfla, schimbam apa si punem la fiert, tot separat cu cate 2 frunze de dafin si putina sare. Intre timp feliem carnatul si castravetii si tocam cubulete ciolanul.Calim ciolanul in putin ulei circa 5 minute, apoi il lasam sa se racoreasca.Formam frigarui din felii de carnat, ceapa murata si felii de castravete murat, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincins la 180 de grade pentru circa 10-15 minute. Cand este fiarta fasolea, scurgem apa si blendam fasolea rosie cu mujdeiul si sare dupa gust, iar fasolea pestrita o blendam, apoi o amestecam cu ciolanul calit. Foile de totilla le taiem triunghiuri si le rumenim 2-3 minute la cuptor.Montam dupa imaginatie si servim. Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii