Spalam organele de porc, le lasam la scurs si apoi le tocam (crude). Cu exceptia rinichilor care trebuiesc curatati de partea alba, pe care ii vom lasa vreo 30 minute in apa cu otet si apoi ii vom clati bine.
Dupa ce am dat organele si carnea macra prin masina de tocat, vom toca si verdeturile tot la masina de tocat, pe care le vom pune impreuna si le vom amesteca cu ouale, condimentele, bicarbonatul, uleiul, piperul si delikatul. Lasam apoi in frigider, amestecul la odihna (ar fi de preferat cu o zi inainte de a le coace).
Pregatim doua tavi de cozonac pe care le tapetam cu hartie de copt. Umplem tavile pe jumatate cu amestec si apoi, asezam maslinele ca in fotografie (vor iesi perfect cand vom taia in sectiune), adaugam si restul de compozitie, pana umplem tavile. Ornam pe deasupra cu felii de masline si dam la cuptor, pana se rumenesc.
Se lasa la racit in tava.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraBunatati pentru colindatori Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici, cu mentiunea ca am adaugat mai multa faina si mai...
Nuci cu cacao si crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii