Spalam organele de porc, le lasam la scurs si apoi le tocam (crude). Cu exceptia rinichilor care trebuiesc curatati de partea alba, pe care ii vom lasa vreo 30 minute in apa cu otet si apoi ii vom clati bine.
Dupa ce am dat organele si carnea macra prin masina de tocat, vom toca si verdeturile tot la masina de tocat, pe care le vom pune impreuna si le vom amesteca cu ouale, condimentele, bicarbonatul, uleiul, piperul si delikatul. Lasam apoi in frigider, amestecul la odihna (ar fi de preferat cu o zi inainte de a le coace).
Pregatim doua tavi de cozonac pe care le tapetam cu hartie de copt. Umplem tavile pe jumatate cu amestec si apoi, asezam maslinele ca in fotografie (vor iesi perfect cand vom taia in sectiune), adaugam si restul de compozitie, pana umplem tavile. Ornam pe deasupra cu felii de masline si dam la cuptor, pana se rumenesc.
Se lasa la racit in tava.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii