Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam carnea de curcan pe care o prajim impreuna cu aceasta si cand zeama care o lasa carnea s-a evaporat adaugam marul curatat si taiat felii si varza creata taiata si ea subtire ca pentru salata.
Punem peste sare, piper si calim mai departe cateva secunde apoi punem peste cca. 150 ml apa adaugam 1/4 lingurita menta, legatura de patrunjel verde tocat marunt, acoperim cu un capac si lasam sa scada apa.
Acum turnam peste 300 ml smantana, mai potrivim de sare si piper daca mai e nevoie si lasam sa dea 2-3 clocote.
Acest tip de macare se serveste cu garnitura de orez.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii