Se pune la fiert cuscusul in apa clocotita cu putina sare. Apoi se strecoara si se trece prin jet de apa rece.
Separat, se pun aripioarele la fiert, se lasa sa scada si, cand sunt fierte se adauga bulionul si se opreste focul.
Pe o farfurie se pune cuscus, aripioare cu putin sos deasupra si se presara chimen.
Pofta buna! ! !
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCum incepe sa vina caldura, incerc sa fac retete mai usoare, sa le putem servi cu salate, ca sa profitam de legumele...
Aperitiv omleta cu spanac la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii