Curcan in sos de rosii cu cuscus aromat

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Curcan in sos de rosii cu cuscus aromat

Ingrediente

  • 1/2 pulpa curcan
  • 500 g tartite de curcan
  • 400 g cuscus
  • amestec de ierburi italiene Delikat
  • 500 g rosii
  • 1 ceapa
  • busuioc proaspat
  • 2 ardei
  • 1/2 legatura leurda (congelata)
  • sare
  • ulei
  • curcuma

Mod de preparare

Fierbem carnea de curcan in apa cu sare. Dupa ce este fiarta, o scoatem si o lasam sa se racoreasca. Punem supa sa mai dea un clocot, oprim focul adaugam cuscus-ul si acoperim. Dupa 5-10 minute, amestecam cuscus-ul cu leurda si un praf de curcuma.
Calim ceapa in putin ulei si, cand devine translucida, adaugam ardeii cubulete, apoi adaugam carnea fasiute si lasam sa se inabuse. Asezonam cu sare si amestec de ierburi italiene, adaugam rosile decojite si taiate cubulete, presaram busuiocul tocat si lasam sa fiarba la foc mediu. Dupa ce a fiert, servim cu cuscus.


Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
5
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Parteneri
Desert prajitura cu mere, crema de vanilie si bezea
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mere, crema de vanilie si bezea

Delicii de Paste Va invit sa incercati o prajitura delicioasa cu mere. Data viitoare cand o voi face, voi pune cel putin 1.5...

Desert prajitura cu mere, crema de vanilie si bezea
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat