Curcan in sos de rosii cu cuscus aromat

Postat pe: 07-09-2018
(0)

Ingrediente

1/2 pulpa curcan
500 g tartite de curcan
400 g cuscus
amestec de ierburi italiene Delikat
500 g rosii
1 ceapa
busuioc proaspat
2 ardei
1/2 legatura leurda (congelata)
sare
ulei
curcuma

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Fierbem carnea de curcan in apa cu sare. Dupa ce este fiarta, o scoatem si o lasam sa se racoreasca. Punem supa sa mai dea un clocot, oprim focul adaugam cuscus-ul si acoperim. Dupa 5-10 minute, amestecam cuscus-ul cu leurda si un praf de curcuma.
Calim ceapa in putin ulei si, cand devine translucida, adaugam ardeii cubulete, apoi adaugam carnea fasiute si lasam sa se inabuse. Asezonam cu sare si amestec de ierburi italiene, adaugam rosile decojite si taiate cubulete, presaram busuiocul tocat si lasam sa fiarba la foc mediu. Dupa ce a fiert, servim cu cuscus.


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Curcan in sos de rosii cu cuscus aromat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Curcan in sos de rosii cu cuscus aromat