Crenwursti din carne de porc

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3,5 kg carne porc degresata
  • 1,5 kg carne porn cu grasime
  • intestine de oaie (3-4 m)
  • 5gr zahar
  • 10gr piper
  • 1 nucsoara (praf)

Mod de preparare

Carnea degresata se da prin masina de tocat si se framanta cu apa, dupa care se aseaza la rece 12-24 ore. Carnea grasa se taie in bucati de 50-100gr si se sareaza, dupa care se da impreuna cu tocatura de 2 ori prin masina de tocat. Se adauga condimente, putina apa si se framanta. Se umplu intestine de oaie subtiri care au fost afumate si fierte 15 minute in prealabil.
Prajiti in ulei sau fierti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci
Haiose

Haiose

Haiose
Cele mai apreciate rețete
Salata de boeuf (pentru Craciun)
1
Aperitive

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)
Piersici
2
Dulciuri

Piersici

Piersici
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
3
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Dulciuri

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Tort Racoros
5
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Parteneri
Tort cu mousse de ciocolata si portocala
Bucataras.RO

Tort cu mousse de ciocolata si portocala

Un tort ciocolatos cu aroma delicioasa de portocala, o combinatie perfecta az zice eu. Si nu e nici foarte greu de executat....

Tort cu mousse de ciocolata si portocala
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post