Carnea degresata se da prin masina de tocat si se framanta cu apa, dupa care se aseaza la rece 12-24 ore. Carnea grasa se taie in bucati de 50-100gr si se sareaza, dupa care se da impreuna cu tocatura de 2 ori prin masina de tocat. Se adauga condimente, putina apa si se framanta. Se umplu intestine de oaie subtiri care au fost afumate si fierte 15 minute in prealabil.
Prajiti in ulei sau fierti.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii