Crenvursti cu Miere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 crenvursti de pui
  • 2 mere rosii
  • 8 linguri cu miere
  • 1/2 l supa de pui
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se spala merele, se curata de seminte si se taie in patratele mici.

2. Crenvurstii se prajesc in ulei incins, se adauga bucatelele de mar si se amesteca de cateva ori.

3. Se adauga supa de pui si mierea, sare, piper si se lasa sa fiarba timp de 15 minute.

4. Se servesc crenvurstii impreuna cu bucatelele de mar, stropiti cu sosul in care au fiert si presarati cu ceapa verde tocata foarte fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate