Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumat

Portii
5
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie
Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumat

Ingrediente

  • 5 cotlete de porc ,taiate de cca 1 cm grosime,
  • 400 g amestec de legume congelate,
  • 200 g kaizer,un ardei rosu,
  • o ceapa rosie,
  • marar verde,
  • un ou,
  • ulei de masline,
  • sare piper,amestec de legume deshidratate,
  • amestec de condimente uscate(cimbrisor,maghiran,piper,oregano,dafin),
  • boia dulce sau picanta(dupa gustul fiecaruia),
  • 3-4 catei de usturoi,
  • 2-3 frunze de dafin,
  • un paharel de vin alb,sec,
  • 10 scobitori de bambus

Mod de preparare

1.Cotletele se spala si se zvanta apoi se face cu un cutit ascutit,in partea superioara ,cate o taietura ,pe mijlocul laturii cu carne,fara a taia lateralele cotletelor,taietura dusa cu grija pana la partea de jos,fara a o taia(portofele), le batem usor cu un ciocan de snitele pentru fragezire apoi se sareaza si condimenteaza in interior si exterior.
2.Se curata, ceapa se taie marunt,Ardeiul spalat si curata de cotor si samburi ,se feliaza,kaizerul se taie in bucatele mai groase(cca 1 cm).
Se incinge un strop de ulei si se calesc un pic,la inceput kaizerul apoi ceapa si ardeiul,se inabusa bine acoperite cu un capac ,dar intai se sareaza si pipereaza,se condimenteaza dupa gust.Dupa ce scade tot lichidul lasat ,dam tigaia la o parte si lasam sa se raceasca un pic apoi adaugam oul batut si presaram mararul verde taiat marunt.
3,Cu ajutorul unei linguri,umplem fiecare cotlet in parte apoi pe fiecare ii prindem partea taiata cu cate 2 scobitori.
Le asezam unul langa altul in tava mai inalta,le stropim cu ulei de masine,deasupra lor presaram usturoiul feliat marunt,legumele deshidratate,condimentele uscate,boiaua,sare,piper,adaugam vinul si completam cu apa pana aproate de capetele cotletelor.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor,cca 30-40 minute,luam folia si mai lasam cotletele sa se rumeneasca usor.
Dupa ce s-au rumenit,mai scoatem din zeama lasata oprind numai de 2 degete in tava,indepartam scobitorile cat este carnea fierbinte si servim cu o garnitura de cartofi sau orez.Daca le lasam sa se raceasca ,le feliem si putem servi ca si aperitiv
Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Paris Brest

Paris Brest

Paris Brest
Curry de pui - cel mai gustos curry

Curry de pui - cel mai gustos curry

Curry de pui - cel mai gustos curry
Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata

Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata

Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
1
Carte de bucate

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Spaghete carbonara reţetă
2
Paste

Spaghete carbonara reţetă

Spaghete carbonara reţetă
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura cu Umplutura de Mere si Aluat Fraged
4
Dulciuri

Prajitura cu Umplutura de Mere si Aluat Fraged

Prajitura cu Umplutura de Mere si Aluat Fraged
Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață de Afine
5
Produse de panificatie si patiserie

Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață de Afine

Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață de Afine
Parteneri
Chec la cana cu Nutella
Culinar.RO

Chec la cana cu Nutella

Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...

Chec la cana cu Nutella
Supa de ceapa
Gustos.RO

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa