Intr-o punga, se introduc cotletele de porc. Se pune melasa de rodie intr-un bol impreuna cu sosul de soia, boiaua dulce, uleiul si piperul proaspat macinat, usturoiul strivit, cimbrul si se amesteca bine. Sosul obtinut se toarna peste cotlete, se inchide punga si se da la rece pentru minim 30 de minute. Cu cat sta mai mult la marinat, carnea cu atat devine mai aromata si mai frageda.
Se frig cotletele pe grill, circa 3-5 minute pe o parte, iar cand se intorc pe partea cealalta 2-3 minute.
Dupa ce se frig cotletele, se lasa putin la odihnit ca sa ramana suculente.
Pregatim salata astfel:
Tocam marunt varzza chinezeasca, dam morcovul pe razatoare, taiem castravetele rondele.
Amestecam maioneza cu iaurtul si zeama de lamiae, condimentam cu sare si piper proaspat macinat. Adaugam sosul obtinut peste salata, presaram patrunjel tocat marunt si amestecam. La final, adaugam rodie.
Servim cotletele impreuna cu salata.
Pofta buna !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTiramisu reţetă originală Minunat la gust, in dar sotului meu drag de ziua lui!
Tiramisu reţetă originală....cu dragoste!Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii