Rubaba se curata se taie bucatele. Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa si vinul rosu, pina se dizolva zaharul caramelizat. Se adauga ceapa taiata in patru si rubaba, si crengutele de rozmarin, se lasa o jumatate de ora la foc mic. Se adauga sare si piper dupa gust.
Cotletul de miel se sareaza si pipereaza, se prajeste putin in tigaie incinsa si dupa aia se baga la cuptor cu focul mic, timp de 30 de minute. Cotletul se serveste cu mamaliga si cu sos de rubaba caramelizata.
Pofta buna!
Aceste rulouri sunt asa pufoase si bune, bune, mai ales daca va place spanacul. Daca nu aveti timp sa luati masa, va puneti...
Aperitiv rulouri cu spanac si branzaAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii