Se portioneaza costita si se pune in tava.
Se pun intr-un vas mustul, mustarul, ierburile aromate, sare; se omogenizeaza si se toarna peste costita, se acopera vasul cu un capac, daca nu aveti, se poate pune folie de aluminiu si se da tava la cuptor, la foc potrivit pana cand se rumeneste.
Pentru o culoare mai rumena, se ia capacul cand carnea este facuta si se lasa cateva minute sa prinda crusta si culoare.
Se serveste cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinte.
Sa aveti pofta, dragilor!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii