Se portioneaza costita si se pune in tava.
Se pun intr-un vas mustul, mustarul, ierburile aromate, sare; se omogenizeaza si se toarna peste costita, se acopera vasul cu un capac, daca nu aveti, se poate pune folie de aluminiu si se da tava la cuptor, la foc potrivit pana cand se rumeneste.
Pentru o culoare mai rumena, se ia capacul cand carnea este facuta si se lasa cateva minute sa prinda crusta si culoare.
Se serveste cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinte.
Sa aveti pofta, dragilor!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii