Costita de porc cu sos de must si mustar

Postat pe: 15-08-2018
(0)

Ingrediente

2 kg costita de porc
500 ml must
100 gr mustar clasic
1 lingurita sare
1 lingurita cimbrisor
1 lingurita oregano
1 lingurita amestec ierburi si boia
1 lingurita maghiran

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii

Se portioneaza costita si se pune in tava.
Se pun intr-un vas mustul, mustarul, ierburile aromate, sare; se omogenizeaza si se toarna peste costita, se acopera vasul cu un capac, daca nu aveti, se poate pune folie de aluminiu si se da tava la cuptor, la foc potrivit pana cand se rumeneste.

Pentru o culoare mai rumena, se ia capacul cand carnea este facuta si se lasa cateva minute sa prinda crusta si culoare.

Se serveste cu ketchup dulce sau picant, dupa gust si preferinte.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Costita de porc cu sos de must si mustar" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Este o reteta absolut delicioasa, lipicioasa de la must si plina de arome de la ierburi!

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Costita de porc cu sos de must si mustar
Cookie Settings