Taiati coastele in bucati de 5 cm.
Preparati marinata intr-un vas de gatit din sticla, amestecati vinul, sosul de soia, sarea cu usturoiul, sosul Hoisin, ceapa, usturoiul si piperul. Adaugati coastele si ceapa verde. Acoperiti si puneti la frigider cel putin 2 ore.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 200 grade c. Scoate-ti coastele si ceapa verde din marinata si puneti-le direct pe polita.
Frigeti timp de 15-20 minute. Uitati-va la ele cu atentie, dupa 15 min. Serviti-le cu sosul preferat.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii