Ciorba cu Ciolan Afumat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei (verde sau rosu)
  • 1 ciolan afumat

Mod de preparare

Curatam o ceapa si o taiem marunt, punem in oala o lingura de ulei lasam sa se incalzeasca un pic, adaugam ceapa, morcovii razuiti sau taiati matunt, un ardei verde sau rosu de care avem la indemina, punem ciolanu afumat si le punem la calit. Condimentam cu un pic de oregano, sare, piper, dupa ce se caleste un pic adaugam apa 1, 5 sau 2 litri depinde de carnea care o puneti. Si lasam sa fiarba.

Curatam 2 sau 3 cartofi ii spalam si ii taiem cubulete si le punem la fiert. Adaugam un pic de verdeata (patrunjel, marar, leustean) ce avem, lasam sa fiarba 30 min, ii punem zeama de lamiie dupa gust sau bors acru. Se pune fideaua, se mai lasa 5-10 min si se ia dupa foc.

Se bate un ou cu 2-3 linguri de smintina se toarna in ciorba si se serveste!
pofta buna!!
Se poate servi cu unu, doi ardei iuti..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Mona
5
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Pastrama de porc la cuptor
Bucataras.RO

Pastrama de porc la cuptor

Reteta de azi se preparata foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul uimitor. Am ales cea mai buna carne atunci cand...

Pastrama de porc la cuptor
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola