Curatam o ceapa si o taiem marunt, punem in oala o lingura de ulei lasam sa se incalzeasca un pic, adaugam ceapa, morcovii razuiti sau taiati matunt, un ardei verde sau rosu de care avem la indemina, punem ciolanu afumat si le punem la calit. Condimentam cu un pic de oregano, sare, piper, dupa ce se caleste un pic adaugam apa 1, 5 sau 2 litri depinde de carnea care o puneti. Si lasam sa fiarba.
Curatam 2 sau 3 cartofi ii spalam si ii taiem cubulete si le punem la fiert. Adaugam un pic de verdeata (patrunjel, marar, leustean) ce avem, lasam sa fiarba 30 min, ii punem zeama de lamiie dupa gust sau bors acru. Se pune fideaua, se mai lasa 5-10 min si se ia dupa foc.
Se bate un ou cu 2-3 linguri de smintina se toarna in ciorba si se serveste!
pofta buna!!
Se poate servi cu unu, doi ardei iuti..
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii