Ciorba cu Ciolan Afumat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei (verde sau rosu)
  • 1 ciolan afumat

Mod de preparare

Curatam o ceapa si o taiem marunt, punem in oala o lingura de ulei lasam sa se incalzeasca un pic, adaugam ceapa, morcovii razuiti sau taiati matunt, un ardei verde sau rosu de care avem la indemina, punem ciolanu afumat si le punem la calit. Condimentam cu un pic de oregano, sare, piper, dupa ce se caleste un pic adaugam apa 1, 5 sau 2 litri depinde de carnea care o puneti. Si lasam sa fiarba.

Curatam 2 sau 3 cartofi ii spalam si ii taiem cubulete si le punem la fiert. Adaugam un pic de verdeata (patrunjel, marar, leustean) ce avem, lasam sa fiarba 30 min, ii punem zeama de lamiie dupa gust sau bors acru. Se pune fideaua, se mai lasa 5-10 min si se ia dupa foc.

Se bate un ou cu 2-3 linguri de smintina se toarna in ciorba si se serveste!
pofta buna!!
Se poate servi cu unu, doi ardei iuti..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate