Se fierbe orezul. Intr-o tigaie mai mare se calesc cateii de usturoi in ulei de masline, apoi se pune la calit pieptul de pui taiat cubulete, se condimenteaza cu condimentele chinezesti si stropeste cu sos de soia (condimentele, sosul de soia si sosul chinezesc se gasesc in supermarketuri).
Dupa ce s-au calit destul de bine se pun in tigaie legumele pe care de asemenea le lasam la calit, se condimenteaza din nou si se mai stropesc cu sos de soia.
Apoi, la final, se adauga sosul chinezesc si se mai lasa putin la fiert (dar de data asta cum nu am avut sos pentru ca copiii te innebunesc la cumparaturi si uiti tot ce tre sa cumperi, am facut un sos din putina apa, 1 lingura pasta de tomate si miere) si se mai lasa putin la fiert.
Se serveste orezul cu compozitia rezultata.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii