Se fierbe orezul. Intr-o tigaie mai mare se calesc cateii de usturoi in ulei de masline, apoi se pune la calit pieptul de pui taiat cubulete, se condimenteaza cu condimentele chinezesti si stropeste cu sos de soia (condimentele, sosul de soia si sosul chinezesc se gasesc in supermarketuri).
Dupa ce s-au calit destul de bine se pun in tigaie legumele pe care de asemenea le lasam la calit, se condimenteaza din nou si se mai stropesc cu sos de soia.
Apoi, la final, se adauga sosul chinezesc si se mai lasa putin la fiert (dar de data asta cum nu am avut sos pentru ca copiii te innebunesc la cumparaturi si uiti tot ce tre sa cumperi, am facut un sos din putina apa, 1 lingura pasta de tomate si miere) si se mai lasa putin la fiert.
Se serveste orezul cu compozitia rezultata.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu