Se fierbe orezul. Intr-o tigaie mai mare se calesc cateii de usturoi in ulei de masline, apoi se pune la calit pieptul de pui taiat cubulete, se condimenteaza cu condimentele chinezesti si stropeste cu sos de soia (condimentele, sosul de soia si sosul chinezesc se gasesc in supermarketuri).
Dupa ce s-au calit destul de bine se pun in tigaie legumele pe care de asemenea le lasam la calit, se condimenteaza din nou si se mai stropesc cu sos de soia.
Apoi, la final, se adauga sosul chinezesc si se mai lasa putin la fiert (dar de data asta cum nu am avut sos pentru ca copiii te innebunesc la cumparaturi si uiti tot ce tre sa cumperi, am facut un sos din putina apa, 1 lingura pasta de tomate si miere) si se mai lasa putin la fiert.
Se serveste orezul cu compozitia rezultata.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosAm văzut această rețetă la Madi și la Merișor și am împrumutat de la fiecare câteva idei și a ieșit un...
Papricas de puiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii