Chiftelute cu sos

Postat pe: 27-11-2016
(0)

Ingrediente

20 de chiftelute
2 cepe albe
o legatura de ceapa verde
cativa catei de usturoi
sare si piper dupa gust
200 ml suc de rosii/bulion
300 ml apa ori supa de legume
Pepene murat pentru servit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.
Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.
Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.
Se servesc cu pepene murat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftelute cu sos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftelute cu sos