Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana devin translucide.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se adauga chiftelutele si apa/supa de legume.
Se fierb pana sunt bine patrunse, iar apoi se adauga sucul de rosii/bulionul.
Se continua fierberea pana sosul format ajunge la consistenta dorita.
Se servesc cu pepene murat.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii