carnea tocata se amesteca cu condimentele apoi se ia o bucata se intinde in palma se aseaza pe ea cite o bucata de cartofm de brinza, dovlecel, ciuperca ... se inchide chifteaua un jurul lor si se aseza in tava de sticla... cind sunt toate facute se dau la cuptor la foc mare pina se rumenesc putin ( s eusuca mai bine) , apoi se toarna peste ele sucul de rosii lungit cu apa si putin ulei ... se poate face sos de rosii din rosii proaspete sau de la cutie/ borcan ... nu conteaza ...
Se sareaza si se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu.. la foc mare . Cind sosul a mai scazut putin si chiftelele sunt gata ...
Acum se rastoarna restul de cartofi, dovlecei, ciuperci ... ramase de la umplutura ... si care fiind fierte deja nu se pun in sos de la inceput ... se mai lasa la cuptor neacoperite sa se "imprieteneasca " intre ele ...
Se pune la sfirsit in sos frunza de dafin ...
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii