carnea tocata se amesteca cu condimentele apoi se ia o bucata se intinde in palma se aseaza pe ea cite o bucata de cartofm de brinza, dovlecel, ciuperca ... se inchide chifteaua un jurul lor si se aseza in tava de sticla... cind sunt toate facute se dau la cuptor la foc mare pina se rumenesc putin ( s eusuca mai bine) , apoi se toarna peste ele sucul de rosii lungit cu apa si putin ulei ... se poate face sos de rosii din rosii proaspete sau de la cutie/ borcan ... nu conteaza ...
Se sareaza si se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu.. la foc mare . Cind sosul a mai scazut putin si chiftelele sunt gata ...
Acum se rastoarna restul de cartofi, dovlecei, ciuperci ... ramase de la umplutura ... si care fiind fierte deja nu se pun in sos de la inceput ... se mai lasa la cuptor neacoperite sa se "imprieteneasca " intre ele ...
Se pune la sfirsit in sos frunza de dafin ...
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii