Carnea tocata o amestecam cu pesmetul, condimente dupa gust, morcovul, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocat (eu am preferat robotul) simplu si rapid si asa sta cuminte si bebelina:)
Adaugam ouale si amestecam bine pana ce se omogenizeaza, lasam 30 min dupa care cu mainele umede formam chiftelutele.
Le prajim in uleiul incins (eu am preferat friteuza), le scoatem pe un servetel absorbant.
Cat prajim chiftelutele ne ocupam de sos;
Calim ceapa in untura topita, adaugam pasta de ardei, ciupercile de padure fierte si tocate.
Lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam rosiile, amestecam si lasam 2-3 min dupa care adaugam zacusca,1 cana de apa calduta, condimente dupa gust si lasam sa fiarba cateva minute, cand clocoteste sosul, adaugam chiftelele si lasam la foc mic pana ce scade sosul cca 20-30 min.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii