Chiftele marinate cu ciuperci de padure

Postat pe: 13-02-2019
(0)

Ingrediente

sare
piper
1 kg carnte tocata porc-pui
1 ceapa
3 linguri pesmet
4 oua
1 capatana usturoi
1 morcov
1 legatura de patrunjel
Sos de rosii
1 lingura untura (de la carnati sau tochitura cum punem pe iarna)
2 cepe
1 cutie de rosii
400 g zacusca
3 linguri pasta de ardei
sare
piper
boia de ardei dulce
oregano
200 g ciuperci de padure

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Carnea tocata o amestecam cu pesmetul, condimente dupa gust, morcovul, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocat (eu am preferat robotul) simplu si rapid si asa sta cuminte si bebelina:)


Adaugam ouale si amestecam bine pana ce se omogenizeaza, lasam 30 min dupa care cu mainele umede formam chiftelutele.


Le prajim in uleiul incins (eu am preferat friteuza), le scoatem pe un servetel absorbant.


Cat prajim chiftelutele ne ocupam de sos;


Calim ceapa in untura topita, adaugam pasta de ardei, ciupercile de padure fierte si tocate.


Lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam rosiile, amestecam si lasam 2-3 min dupa care adaugam zacusca,1 cana de apa calduta, condimente dupa gust si lasam sa fiarba cateva minute, cand clocoteste sosul, adaugam chiftelele si lasam la foc mic pana ce scade sosul cca 20-30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chiftele marinate cu ciuperci de padure" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele marinate cu ciuperci de padure