Chiftele de Burta cu Cirnat

Complexitate
redusa
Chiftele de Burta cu Cirnat

Ingrediente

  • cca 400 gr burta fiarta
  • 1-2 cirnati proaspeti (100-200 g cca)
  • pesmet cit e nevoie
  • parmezan ras cit e nevoie
  • 1 ou
  • patrunjel o legatura mica
  • nucsoara un virf de cutit
  • sare si piper

Mod de preparare

La burta fiarta si macinata amestecata cu cirnatul (crud, fara mat si strivita carnea) adaugam ou, patrunjel, parmezan si putin pesmet cit sa lege compozitia, sare, piper si nucsoara. Facem chiftele pe care le trecem prin pesmet si le prajim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)