Am condimentat ceafa de porc cu sare, piper, boia iute, cimbru si le-am lasat la macerat aproximativ 3 ore. Nu am putut sa le las peste noapte pentru ca am fi murit de foame
Am incins tigaia de teflon si am adaugat ceafa de porc condimentata in tigaie. Am lasat 5 minute pe o parte si 5 minute pe alta parte.
Am scos ceafa de porc pe o farfurie. In tigaia in care am pregatit carnea am pus ciupercile taiate felii. Focul pentru ciuperci trebuie sa fie mai mare ca sa nu-si lase apa, ci doar sa se rumeneasca. In plus au preluat si din sosul pe care carnea si l-a lasat in tigaie.
Am scos ciupercile si le-am pus langa ceafa de porc, pe pat de felii de lamaie.
Pentru carne am pregatit si un sos din iaurt facut la tara, la Nucsoara cu usturoi pisat. Am turnat din acest sos peste ceafa de porc trasa la tigaie.
O prajitura usor de preparat si excelenta pentru sfarsitul saptamanii.
Cremsnit cu friscaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii