Am condimentat ceafa de porc cu sare, piper, boia iute, cimbru si le-am lasat la macerat aproximativ 3 ore. Nu am putut sa le las peste noapte pentru ca am fi murit de foame
Am incins tigaia de teflon si am adaugat ceafa de porc condimentata in tigaie. Am lasat 5 minute pe o parte si 5 minute pe alta parte.
Am scos ceafa de porc pe o farfurie. In tigaia in care am pregatit carnea am pus ciupercile taiate felii. Focul pentru ciuperci trebuie sa fie mai mare ca sa nu-si lase apa, ci doar sa se rumeneasca. In plus au preluat si din sosul pe care carnea si l-a lasat in tigaie.
Am scos ciupercile si le-am pus langa ceafa de porc, pe pat de felii de lamaie.
Pentru carne am pregatit si un sos din iaurt facut la tara, la Nucsoara cu usturoi pisat. Am turnat din acest sos peste ceafa de porc trasa la tigaie.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAceasta varianta de vara, simpla si acesibila pentru toata lumea. Folositi fructele preferate sau pe cele care le aveti...
Cheesecake fara coacere cu caiseCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii