Am condimentat ceafa de porc cu sare, piper, boia iute, cimbru si le-am lasat la macerat aproximativ 3 ore. Nu am putut sa le las peste noapte pentru ca am fi murit de foame
Am incins tigaia de teflon si am adaugat ceafa de porc condimentata in tigaie. Am lasat 5 minute pe o parte si 5 minute pe alta parte.
Am scos ceafa de porc pe o farfurie. In tigaia in care am pregatit carnea am pus ciupercile taiate felii. Focul pentru ciuperci trebuie sa fie mai mare ca sa nu-si lase apa, ci doar sa se rumeneasca. In plus au preluat si din sosul pe care carnea si l-a lasat in tigaie.
Am scos ciupercile si le-am pus langa ceafa de porc, pe pat de felii de lamaie.
Pentru carne am pregatit si un sos din iaurt facut la tara, la Nucsoara cu usturoi pisat. Am turnat din acest sos peste ceafa de porc trasa la tigaie.
De ceva timp imi doream sa fac tort in aceasta combinatie, cu afine si lamaie, iar aniversarea casatoriei a fost tocmai...
Desert tort cu afine si lamaieReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii