Carnea se taie felii de grosimea unui deget. Se sareaza, pipereaza si se presara cu un pic de faina pe ambele parti. Untura se pune la incins si carnea se prajeste la foc iute pe ambele parti. Se scoate intr-un alt vas si pe untura ramasa calim ceapa razuita impreuna cu morcovii, patrunjelul si telina razuita. Se stinge totul cu 200 ml vin si 200 ml supa dupa care se toarna peste carne.
Se adauga si restul de supa peste se adauga 2 foi dafin, coaja razuita de la 1/2 de lamaie si piper macinat. Se fierbe sub capac pana carnea se inmoaie ( daca mai e nevoie se mai adauga apa sau supa).
Cand carnea este fiarta adaugam peste urmatorul amestec : 1 lingurita de mustar dulce se amesteca cu zeama de la 1/2 lamaie si cu 300 ml smantana. Se toarna peste carne si se potriveste de gust cu sare si se pune si 1/2 legatura patrunjel tocat lasand sa dea un clocot.
Se serveste cu garnitura de orez, dar la fel de bine se potriveste si cartofii pireu sau cei natur.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.
Mancare de mazare cu carne de porcDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii