Carnea se taie felii de grosimea unui deget. Se sareaza, pipereaza si se presara cu un pic de faina pe ambele parti. Untura se pune la incins si carnea se prajeste la foc iute pe ambele parti. Se scoate intr-un alt vas si pe untura ramasa calim ceapa razuita impreuna cu morcovii, patrunjelul si telina razuita. Se stinge totul cu 200 ml vin si 200 ml supa dupa care se toarna peste carne.
Se adauga si restul de supa peste se adauga 2 foi dafin, coaja razuita de la 1/2 de lamaie si piper macinat. Se fierbe sub capac pana carnea se inmoaie ( daca mai e nevoie se mai adauga apa sau supa).
Cand carnea este fiarta adaugam peste urmatorul amestec : 1 lingurita de mustar dulce se amesteca cu zeama de la 1/2 lamaie si cu 300 ml smantana. Se toarna peste carne si se potriveste de gust cu sare si se pune si 1/2 legatura patrunjel tocat lasand sa dea un clocot.
Se serveste cu garnitura de orez, dar la fel de bine se potriveste si cartofii pireu sau cei natur.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii