Cartofi cu sos la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Cartofi cu sos la cuptor

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 5 cartofi maricei
  • Se curata si se taie rondele Se fierb, dar sa nu se inmoaie de tot
  • Sos:
  • -2 cepe mari
  • -2 rosii mari
  • -4 catei de usturoi
  • -1 ardei
  • -3 carnati subtiri
  • sare, piper,
  • boia picanta sau ce vreti voi

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul (tocate) se calesc, se adauga ardeiul tocat marunt, iar dupa 1 min carnatii taiati rondele. Se lasa vreo 5 min cat sa se mai prajeasca putin carnatii, apoi se pun rosiile taiate marunt si se lasa pana mai scad (daca isi lasa prea multa zeama).

La sfarsit se pun condimentele. Se unge tava cu putin ulei. Se pune 1/2 din cantitatea de cartofi, apoi 1/2 din cantitatea de sos si se repeta.

Pentru deasupra: branza rasa sau cascaval, 2 oua batute bine la care se adauga marar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa