Cartofii se spala si se sterg. Se rupe cate o bucata de folie de aluminiu, pt fiecare cartof. Cartofii se impacheteaza in folie de aluminiu si se aranjeaza in tava. Tava se da la cuptor, pana cand cartofii sunt moi, dupa care scoatem tava din cuptor si desfacem folia de aluminiu, fara ca sa o aruncam.
Cartofii se taie pe mijloc si se pune cate o lingurita de unt in fiecare. Bucatile de sunca se taie in doua si se aranjeaza in mijlocul cartofilor. Rondelele de carnat, le punem langa sunca.
La sfarsit, se pun bucatile de cascaval sau branza topita. Dam tava la cuptor, pana cascavalul prinde o culoare caramelizata.
Se servesc calzi.
Pofta buna!
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorBudinca de chia este un desert sau o gustare sanatoasa si delicioasa, preparata din seminte de chia înmuiate în lichid (cum...
Budinca de chia - o gustare sanatoasaFursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii