am curatat cartofii de coaja, i-am gaurit si am facut un tunel prin ei cit sa intre cirnatul ( eu am facut a ochi si nu e bine ca era prea ingust .. deci voi verificati)
am pus cartofii la fiert in apa sau ca mine : eu i-am fiert la abur pe cosuletul special pt abur , in oala sub presiune pt 10 minute .. am fisrt si morcovele odata cu ei ... dar cum ziceam morcovele e optional
in timp ce cartofii se fierbeau am prajit cirnatii in tigaie : intepati i-am pus in tigaia cu 1 deget de apa, cind scazut apa am pus putin ulei si i-am prajit in sosul lor + uleiul pina s-au rumenit ...
am scos cartofii si am introdus cirnatul, apoi am pus niste feliute de morcov pe cartofi si cite o feliuta de brinza ... si la cuptor ( microunde in cazul meu ) cit sa se topeasca brinza ....
se serveste cu salata ....
ce am scos din cartof am folosit la supo-ciorba de legume cu rosii si paste .... de la felul 1
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii