1. Se amesteca apa, otetul, vinul si sarea impreuna, si se dau la o parte.
2. Se fac doua portii de ceapa taiata rotite sau semi rotite, 4-5 la o portie. Se amesteca cu frunze dafin 2 la portie, piper boabe, cimbrul macina si mararul uscat.
3. Intr-o punga de congelator se pune prima portie de ceapa, se adauga carnea, se acopera cu cealalta portie de ceapa, dupa care se toarna amesticul lichid. Se leaga punga foarte bine ca sa nu avem accidente in frigider, si se da la frigider cam pe 24 ore. La 6 ore intoarcem punga ca sa fim siguri ca lichidul sa acopere toata suprafata carnei.
1. Carnea se poate prepara la gratar, tigaie, sau cuptor. Cu orice garnitura si sos.
2. Carnea poate fi felii, sau o bucata intreaga de muschi.
3. Ceapa se poate spala, inabusi cu ciuperci si servi la carnea pregatita.
Pofta Buna!
Am facut de nenumarate ori aceste parjoale, insa de fiecare data in mod diferit. Am adaugat cate ceva sau am eliminat. ...
Parjoale moldovenestiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii