1. Se amesteca apa, otetul, vinul si sarea impreuna, si se dau la o parte.
2. Se fac doua portii de ceapa taiata rotite sau semi rotite, 4-5 la o portie. Se amesteca cu frunze dafin 2 la portie, piper boabe, cimbrul macina si mararul uscat.
3. Intr-o punga de congelator se pune prima portie de ceapa, se adauga carnea, se acopera cu cealalta portie de ceapa, dupa care se toarna amesticul lichid. Se leaga punga foarte bine ca sa nu avem accidente in frigider, si se da la frigider cam pe 24 ore. La 6 ore intoarcem punga ca sa fim siguri ca lichidul sa acopere toata suprafata carnei.
1. Carnea se poate prepara la gratar, tigaie, sau cuptor. Cu orice garnitura si sos.
2. Carnea poate fi felii, sau o bucata intreaga de muschi.
3. Ceapa se poate spala, inabusi cu ciuperci si servi la carnea pregatita.
Pofta Buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii