1. Se amesteca apa, otetul, vinul si sarea impreuna, si se dau la o parte.
2. Se fac doua portii de ceapa taiata rotite sau semi rotite, 4-5 la o portie. Se amesteca cu frunze dafin 2 la portie, piper boabe, cimbrul macina si mararul uscat.
3. Intr-o punga de congelator se pune prima portie de ceapa, se adauga carnea, se acopera cu cealalta portie de ceapa, dupa care se toarna amesticul lichid. Se leaga punga foarte bine ca sa nu avem accidente in frigider, si se da la frigider cam pe 24 ore. La 6 ore intoarcem punga ca sa fim siguri ca lichidul sa acopere toata suprafata carnei.
1. Carnea se poate prepara la gratar, tigaie, sau cuptor. Cu orice garnitura si sos.
2. Carnea poate fi felii, sau o bucata intreaga de muschi.
3. Ceapa se poate spala, inabusi cu ciuperci si servi la carnea pregatita.
Pofta Buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii