Taiem carnea in bucati potrivite presaram sare si piper . Punem uleiul intr-o cratita adaugam cateii de usturoi ii lasam 1-2min. apoi ii aruncam . Adaugam carnea, ceapa, si supa de legume, lasam sa fiarba pana ce carnea este moale (intra furculita usor in ea).
Separat amestecam amidonul , zaharul, vinul , zeama de lamiae, maghiranul, si 100ml apa.
Cand carnea este aproape fiarta , adaugam ciupercile, mazarea si amestecul de vin , potrivim de sare si piper si mai lasam pe foc 10-15min.
La sfarsit presaram marar si punem un capac (5-10min), apoi ridicam. Veti vedea ce aroma minunata va avea mancarea.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii