Feliati ciupercile curatate si tocati marunt piciorusele - daca folositi ciuperci proaspete - sau scurgeti si treceti printr-un jet de apa rece, ciupercile din conserva.
Taiati in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, ca pe niste taietei lati, cotletul spalat si sters, apoi condimentati-l dupa gust cu sare si piper. Amestecati ciupercile, ceapa tocata marunt, cotletul si puneti-le intr-un vas yena( tava ) uns cu unt.
Bateti bine smantana cu telul, impreuna cu sosul de chili, condimentand cu sare si piper, dupa gust. Turnati compozitia obtinuta, uniform, peste ingredientele din vas. Presarati pe deasupra cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc tare, pentru aproximativ 1 ora sau pana ce carnea este facuta.
Serviti calda, ornata cu patrunjel verde tocat fin, langa o garnitura de orez.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii