Carne de Porc Picanta cu Ciuperci, la Cuptor

Complexitate
redusa
Carne de Porc Picanta cu Ciuperci, la Cuptor

Ingrediente

  • -600 g cotlet de porc, fara os
  • -400 g ciuperci champignon proaspete sau din conserva
  • -1 ceapa mare
  • -200 g smantana
  • -1 1/2 lingurita sos de chili sau harisa
  • -100 g cascaval ras
  • -sare
  • -piper rosu cayenne
  • -unt pentru uns vasul (tava)
  • -patrunjel verde tocat, pentru ornat

Mod de preparare

Feliati ciupercile curatate si tocati marunt piciorusele - daca folositi ciuperci proaspete - sau scurgeti si treceti printr-un jet de apa rece, ciupercile din conserva.

Taiati in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, ca pe niste taietei lati, cotletul spalat si sters, apoi condimentati-l dupa gust cu sare si piper. Amestecati ciupercile, ceapa tocata marunt, cotletul si puneti-le intr-un vas yena( tava ) uns cu unt.

Bateti bine smantana cu telul, impreuna cu sosul de chili, condimentand cu sare si piper, dupa gust. Turnati compozitia obtinuta, uniform, peste ingredientele din vas. Presarati pe deasupra cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc tare, pentru aproximativ 1 ora sau pana ce carnea este facuta.

Serviti calda, ornata cu patrunjel verde tocat fin, langa o garnitura de orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Sos (dip) de Usturoi
4
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Desert tort de mere insiropat cu zahar ars
Bucataras.RO

Desert tort de mere insiropat cu zahar ars

Tortul de mere aromat, insiropat cu zaharul ars scurs printre mere, este un deliciu! Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

Desert tort de mere insiropat cu zahar ars
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Pariziene cu branza dulce
Gustos.RO

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce