Feliati ciupercile curatate si tocati marunt piciorusele - daca folositi ciuperci proaspete - sau scurgeti si treceti printr-un jet de apa rece, ciupercile din conserva.
Taiati in fasii subtiri de aproximativ 1 cm, ca pe niste taietei lati, cotletul spalat si sters, apoi condimentati-l dupa gust cu sare si piper. Amestecati ciupercile, ceapa tocata marunt, cotletul si puneti-le intr-un vas yena( tava ) uns cu unt.
Bateti bine smantana cu telul, impreuna cu sosul de chili, condimentand cu sare si piper, dupa gust. Turnati compozitia obtinuta, uniform, peste ingredientele din vas. Presarati pe deasupra cascavalul ras. Dati la cuptorul incins, la foc tare, pentru aproximativ 1 ora sau pana ce carnea este facuta.
Serviti calda, ornata cu patrunjel verde tocat fin, langa o garnitura de orez.
Te grabesti si poftesti la ceva gustos si cu carne, dar si verde ? Mai rapid nici ca se poate !!!! In 15 minute...
Spanac verde cu chorizo proaspatDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii