Carne de Pasare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui de 1
  • 3 – 1
  • 8 kg

Mod de preparare

Asezonati puii in interior si la exterior cu sare, piper si condimente pentru carne de pasare sau cu orice alt condiment preferat, ca de exemplu, rozmarin.

Puneti puii pe polita inferioara, cu pieptul in jos si lasati-i la o temperatura de 240 grade c pt 30 min. Intoarceti-i cu partea din interior spre exterior. Acest pas este foarte important.

Daca nu intelegeti, iata un exemplu: tineti mainile in fata dvs cu degetele mari impreunate. Acum intoarceti mainile astfel incat degetele mari sa ajunga in exterior.

Asa trebuie sa intoarceti si puiul, astfel incat partea care a fost spre interiorul cuptorului sa fie acum spre exterior. Lasati-l sa se faca inca 30 min sau la o temperatura interna de 80 grade c.

Pui intregi congelati.
Puneti-i cu pieptul in jos pe polita inferioara si gatiti-i la 240 grade c timp de 45 min. Apoi intoarceti-i si mai gatiti-i inca 45 min.
Timp de preparare:
60 min - proaspat
90 min – congelat

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Cele mai apreciate rețete
Bomboane cu Visine din Visinata
2
Dulciuri

Bomboane cu Visine din Visinata

Bomboane cu Visine din Visinata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
3
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
5
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Parteneri
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L Digital
Bucataras.RO

Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L Digital

De cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...

Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L Digital
Prajitura cu cocos si visine
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura