Carne de Pasare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui de 1
  • 3 – 1
  • 8 kg

Mod de preparare

Asezonati puii in interior si la exterior cu sare, piper si condimente pentru carne de pasare sau cu orice alt condiment preferat, ca de exemplu, rozmarin.

Puneti puii pe polita inferioara, cu pieptul in jos si lasati-i la o temperatura de 240 grade c pt 30 min. Intoarceti-i cu partea din interior spre exterior. Acest pas este foarte important.

Daca nu intelegeti, iata un exemplu: tineti mainile in fata dvs cu degetele mari impreunate. Acum intoarceti mainile astfel incat degetele mari sa ajunga in exterior.

Asa trebuie sa intoarceti si puiul, astfel incat partea care a fost spre interiorul cuptorului sa fie acum spre exterior. Lasati-l sa se faca inca 30 min sau la o temperatura interna de 80 grade c.

Pui intregi congelati.
Puneti-i cu pieptul in jos pe polita inferioara si gatiti-i la 240 grade c timp de 45 min. Apoi intoarceti-i si mai gatiti-i inca 45 min.
Timp de preparare:
60 min - proaspat
90 min – congelat

- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Mona
5
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Chec cu portocale şi fructe de pădure
Bucataras.RO

Chec cu portocale şi fructe de pădure

Chec cu portocale şi fructe de pădure
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola