Se spala bine carnea de iepure si se pune in apa rece cu sucu de la o lamaie lasandu-se cam o ora. Se pune in oala carnea adaugand un pahar de vin alb si amestecand, astfel incat carnea sa arunce toate bucatele de osisoare. Cand a scazut aproape tot vinul se ia carnea si se pune in farfurie.
Se spala oala si se pune putin ulei, jumatate de ceapa taiata marunt si carnea care am pregatito mai devreme, punand-o pe foc si amestecand pana ce ceapa se inmoaie si carnea devine usor aurie.
Apoi scoatem carnea si adaugam sucul de rosii lasand sa fiarba pana acesta incepe sa se ingroase. Adaugam carnea de iepure si lasam sa fiarba inca putin.
Pofta buna.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii