Se spala bine carnea de iepure si se pune in apa rece cu sucu de la o lamaie lasandu-se cam o ora. Se pune in oala carnea adaugand un pahar de vin alb si amestecand, astfel incat carnea sa arunce toate bucatele de osisoare. Cand a scazut aproape tot vinul se ia carnea si se pune in farfurie.
Se spala oala si se pune putin ulei, jumatate de ceapa taiata marunt si carnea care am pregatito mai devreme, punand-o pe foc si amestecand pana ce ceapa se inmoaie si carnea devine usor aurie.
Apoi scoatem carnea si adaugam sucul de rosii lasand sa fiarba pana acesta incepe sa se ingroase. Adaugam carnea de iepure si lasam sa fiarba inca putin.
Pofta buna.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii