Intr-o tigaie prajim carnati in uleiul de masline, pe ambele parti. Scoatem carnatii intr-o tava care o vom acoperi.
Intr-o cratita/ceaun adaugam uleiul in care am prajit carnati, ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca putin cca 2 min, dupa care adaugam ardeii tocati, condimente dupa gust, lasam sa se caleasca cca. 5 min impreuna, amestecand ocazional.
Adaugam rosiile tocate cu sucul, ardei cu tot cu sos, acoperim cratita si lasam cca 10 min sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional.
Adaugam carnati (care ii taiem bucati mai mici) vinul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 min (pana ce ardeii sunt moi)
La final adaugam oregano/patrunjel, acoperim si lasam cca 2-3 min inainte de servire.
Noi am servit carnati in sos pe pat de mamaliga.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii