Carnati in sos de ceapa si ardei

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Carnati in sos de ceapa si ardei

Ingrediente

  • 7 bucati carnati de casa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei portocaliu
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 cutie rosii in suc(400 ml)
  • 1 borcan 400 g gogosar in sos
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin rosu

Mod de preparare

Intr-o tigaie prajim carnati in uleiul de masline, pe ambele parti. Scoatem carnatii intr-o tava care o vom acoperi.
Intr-o cratita/ceaun adaugam uleiul in care am prajit carnati, ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca putin cca 2 min, dupa care adaugam ardeii tocati, condimente dupa gust, lasam sa se caleasca cca. 5 min impreuna, amestecand ocazional.
Adaugam rosiile tocate cu sucul, ardei cu tot cu sos, acoperim cratita si lasam cca 10 min sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional.
Adaugam carnati (care ii taiem bucati mai mici) vinul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 min (pana ce ardeii sunt moi)
La final adaugam oregano/patrunjel, acoperim si lasam cca 2-3 min inainte de servire.
Noi am servit carnati in sos pe pat de mamaliga.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Parteneri
Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapte
Bucataras.RO

Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapte

Am vazut aceasta reteta acum mult timp, pregatita de Vladut de la neatza si tare mult mi-a placut! Acum avand mere aromate de...

Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapte
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola