Intr-o tigaie prajim carnati in uleiul de masline, pe ambele parti. Scoatem carnatii intr-o tava care o vom acoperi.
Intr-o cratita/ceaun adaugam uleiul in care am prajit carnati, ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca putin cca 2 min, dupa care adaugam ardeii tocati, condimente dupa gust, lasam sa se caleasca cca. 5 min impreuna, amestecand ocazional.
Adaugam rosiile tocate cu sucul, ardei cu tot cu sos, acoperim cratita si lasam cca 10 min sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional.
Adaugam carnati (care ii taiem bucati mai mici) vinul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 min (pana ce ardeii sunt moi)
La final adaugam oregano/patrunjel, acoperim si lasam cca 2-3 min inainte de servire.
Noi am servit carnati in sos pe pat de mamaliga.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii