Se tin matele cateva ore in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.
Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umplu matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat la care am montat palnia pentru carnati.
Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).
Se pot servi alaturi de amestec de legume fiert cu putina apa, sare si o lingura de unt.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/12/carnati-de-casa-2016.html
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii