Dupa ce a fost marinata, carnea de caprioara se taie bucati si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata, zarzavatul de supa dat pe razatoare si faina, se sting cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul peste carne si se lasa sa fiarba in continuare. Ciupercile se taie felii, se calesc in ulei si se adauga la carne, cu care se mai fierb 60 min. La sfarsit se adauga vinul, se potriveste gustul cu sare si se mai da un clocot.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii