Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimband apa de e nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sange. Capul trebuie sa fie foarte bine cuprins de apa, caci partea care sta la aer se inegreste. Se pune sa fiarba apa intr-o oala incapatoare adaugand o lingura de sare, o ceapa mare, 10-12 boabe de piper, 2 frunze de dafin si 6 linguri de otet. Cand apa clocoteste, se pune capul si se lasa sa fiarba cam 2 ore la foc mic. Se curata carnea de pe oase, se aseaza pe o farfurie. Se pregateste o maioneza cu putin mustar si se toarna deasupra. Imprejur se fac mici movilite alternand din aspic, capere, sardele de Lissa spalate si fara oase, albus si galbenus de ou rascopt, toate tocate marunt.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii