Ingrediente
- - 1 kg carne tocata
- - 1 ceapa mare rasa (sau 2 mai mici)
- - praf de usturoi
- - patrunjel tocat
- - sare, piper
- - 2 linguri faina de porumb amestecate in 2 pahare de lapte
- - putin suc de rosii (sa coloreze foarte putin carnea)
- - in jur de 25 clatite gata facute neindulcite (cu un praf de sare)
- - putin ketchup
- - cascaval ras ( sau alta branza pe care o aveti in casa)
Mod de preparare
Se caleste carnea tocata cu ceapa pana se evapora lichidul pe care-l lasa carnea;Se adauga usturoiul,patrunjelul,piperul,sarea.
Se adauga apoi cele 2 linguri de faina de porumb dizolvate in lapte.Se mai lasa putin pe foc.
Se umplu clatitele cu amestecul rezultat.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna!
Comentarii
Adaugă comentariu