Puneti boabele de porumb la scurs.
Fierbeti pastele fainoase, al dente, in apa sarata, treceti-le sub un jet de apa rece, puneti-le la scurs.
Sarati si piperati bucatelel de piept de pui si tavaliti-le prin boiaua amestecata cu chimenul macinat, astfel incat sa fie acoperite cu boia, de jur - imprejur. Prajiti-le in uleiul incins, pe ambele parti, scoateti-le si lasati deoparte.
In uleiul ramas, caliti ciupercile feliate impreuna cu ceapa verde taiata rondele, aproximativ 3 min, amestecand, sau pana ce sunt facute si zeama a scazut.
Amestecati-le cu pastele scurse. Condimentati la sfarsit cu sare si piper, dupa gust.
Turnati compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent, uns cu unt si presarat cu pesmet, nivelati si puneti peste ele, formand un alt strat, carnea prajita.
Pasati 1/2 din cantitatea de boabe de porumb si amestecati-le cu smantana, restul de boabe de porumb intregi si sarati, dupa gust. Repartizati uniform peste carnea prajita.
Dati la cuptorul preancalzit, la foc potrivit, pentru aproximativ 45 min sau pana ce, deasupra prinde o crusta frumos rumenita.
Serviti portionata, calda.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatVazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...
Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii