Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Postat pe: 20-10-2018
(0)

Ingrediente

bucățele de carne de porc cca. 500 g,
ulei de măsline,
ceapă galbenă 2 bucăți,
ardei kapia 1 bucată,
muștar cca. 100 ml,
sare iodată,
piper proaspăt măcinat,
boia de ardei dulce,
cimbru,
tarhon,
mărar proaspăt,
bere fără alcool cca. 500 ml,
tăiței de orez cca. 300 g.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

07min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Ceapa și ardeiul kapia se curăță, se toacă mărunt se pun în vasul aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul FRY, se apasă butonul START, se lasă la călit cca. 5 minute, cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă bucățile de carne și se lasă la prăjit, cu capacul închis cca. 10 minute. Se oprește programul FRY, apoi se alege programul STEW, se adaugă muștarul, se completează cu cca. 500 ml bere, se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit cca. 60 de minute.
După ce a expirat timpul de gătire, se adaugă tăițeii de sticlă, adică din orez și se lasă la odihnă cu capacul închis, cca. 10 minute, adică niciun fel de gătire.
La expirarea timpului, dacă nu e nevoie să țineți mâncărica la cald, acest minunat aparat poate menține mâncarea caldă pentru 24 de ore, se deconectează de la sursa de curent. Se asezonează la final cu verdeață. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez