Bucatele de piept de pui cu dovlecel

Postat pe: 02-05-2017
(0)

Ingrediente

• 500 g piept de pui
• 1 lingurita de curry
• 1 ceapa (salota)
• 8-10 dovlecei cu floare
• 1 pahar de supa de legume
• 4 linguri de ulei extravirgin de masline
• sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Taiati bucatele/cubulete pieptul de pui si presarati putina sare. Lasati carnea sa se ohihneasca 15 minute.
Intre timp, curatati ceapa si taiati-o marunt.
Pregatiti florile de dovlecel, scotandu-le pistilul, clatindu-le usor si apoi taindu-le fasii subtiri.
Spalati si dovleceii, apoi taiati-I rondele subtiri.
Intr-o tigaie incapatoare, incingeti uleiul de masline, ceapa, lingurita de curry, adaugati bucatelele de pui si prajiti-le iute 5 minute.
Turnati in tigaie jumatate din cantitatea de supa si lasati ca fiarba inca vreo 5 minute.
Dupa ce ati adaugat supa ramasa, puneti si florile si rondelele de dovlecel si lasati-le in tigaie pana scade tot lichidul.
Potriviti de sare si stingeti focul.
Pofta buna!
PS: Acest fel de mancare poate fi servit cald sau rece. Este la fel de bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bucatele de piept de pui cu dovlecel" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

E timpul dovleceilor! Incercam o reteta rapida, usoara, gustoasa, perfecta pentru un meniu de seara.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bucatele de piept de pui cu dovlecel