Taiati bucatele/cubulete pieptul de pui si presarati putina sare. Lasati carnea sa se ohihneasca 15 minute.
Intre timp, curatati ceapa si taiati-o marunt.
Pregatiti florile de dovlecel, scotandu-le pistilul, clatindu-le usor si apoi taindu-le fasii subtiri.
Spalati si dovleceii, apoi taiati-I rondele subtiri.
Intr-o tigaie incapatoare, incingeti uleiul de masline, ceapa, lingurita de curry, adaugati bucatelele de pui si prajiti-le iute 5 minute.
Turnati in tigaie jumatate din cantitatea de supa si lasati ca fiarba inca vreo 5 minute.
Dupa ce ati adaugat supa ramasa, puneti si florile si rondelele de dovlecel si lasati-le in tigaie pana scade tot lichidul.
Potriviti de sare si stingeti focul.
Pofta buna!
PS: Acest fel de mancare poate fi servit cald sau rece. Este la fel de bun!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaIn sfarsit am ajuns si eu la 200 de retete impartasite cu voi, oameni dragi, buni si zambiciosi! >:D< :-*
Prajitura cu pere si Nesquick - reteta numarul 200Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii