Taiati bucatele/cubulete pieptul de pui si presarati putina sare. Lasati carnea sa se ohihneasca 15 minute.
Intre timp, curatati ceapa si taiati-o marunt.
Pregatiti florile de dovlecel, scotandu-le pistilul, clatindu-le usor si apoi taindu-le fasii subtiri.
Spalati si dovleceii, apoi taiati-I rondele subtiri.
Intr-o tigaie incapatoare, incingeti uleiul de masline, ceapa, lingurita de curry, adaugati bucatelele de pui si prajiti-le iute 5 minute.
Turnati in tigaie jumatate din cantitatea de supa si lasati ca fiarba inca vreo 5 minute.
Dupa ce ati adaugat supa ramasa, puneti si florile si rondelele de dovlecel si lasati-le in tigaie pana scade tot lichidul.
Potriviti de sare si stingeti focul.
Pofta buna!
PS: Acest fel de mancare poate fi servit cald sau rece. Este la fel de bun!
"Retete pentru mese in familie"
Sarmale la slow cooker Crock-PotDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii