Braciole din Pulpa de Porc

Complexitate
redusa
Braciole din Pulpa de Porc

Ingrediente

  • 500 gr de pulpa de porc feliata
  • stafide
  • un catel de usturoi
  • patrunjel
  • capperi
  • parmiggiano ras
  • pinoli(eu am avut 2 pierduti printre stafide)
  • o cutie de rosii fara coaja

Mod de preparare

Se spala feliile de pulpa de porc, capperi de sale, stafidele si patrunjelul. Se pune separat pe o farfurie o felie de pulpa de porc, in o parte a acesteia o sa punem parmiggeano ras, capperi, stafide, pinoli, putin usturoi taiat bucatele dupa gust si putin patrunjel apoi il rotolam si il legam cu ata (se poate inchide si cu scobitoare dar e mai sigur cu ata ca nu se desface).

Dupa ce am termina de facut braciolele se pun intr-o oala cu ulei de masline (nu extravergine) si se acopera braciolele cu apa, se lasa la fiert acoperite cu un capac. Cand apa e scazuta se pune foarte putina ceapa taiat marunt si sucul de rosii obtinut din cutia de rosii fara coaja si se lasa sa fiarba acoperite pana ce devine ca un sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Chec de Ciocolata Crocant
2
Dulciuri

Chec de Ciocolata Crocant

Chec de Ciocolata Crocant
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
3
Carte de bucate

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa

Chec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie
4
Carte de bucate

Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie

Prajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...

Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie
Foi Lica cu nuca
5
Dulciuri

Foi Lica cu nuca

Foi Lica cu nuca
Parteneri
Midii cu lapte de cocos
Bucataras.RO

Midii cu lapte de cocos

Astazi o sa-ti pregatesc midii. Midii cu lapte de cocos. Stai alaturi de mine, iti garantez c-o sa-ti placa.

Midii cu lapte de cocos
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri