Se curata cartofii si se pun la fiert. Intre timp, spalam varza creata si o tocam marunt, iar sunca afumata se taie si ea marunt si se pune la prajit aproximativ 15 minute.
Cand cartofii sunt aprape fierti se pune carnatul afumat impreuna cu cartofii. Se lasa pana cand se fierb cartofii, iar cand s-au fiert se da carnatul la parte, se scurge apa de la cartofii si se face un piure se adauga 2 lingurite vegeta, piper dupa gust se adauga si varza pe care am taiat-o si adaugam si sunculita prajita si amesteca bine.
Pe deasupra se pune carnatul afumat. Este o reteta olandeza si va doresc pofta buna.
Se serveste calda cu castraveti murati.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii