Tocam muşchiul de vită si trecem carnea de două ori prin maşina de tocat pentru a obţine o pastă fină.
Amestecam carnea cu sare, puţin piper alb, sosul Tabasco şi cel Worcestersire, cognacul, uleiul de măsline şi muştarul.
Acoperim carnea cu folie alimentară şi introducem la rece, pentru 30 de minute pentru a permite aromelor să impregneze carnea.
Cand este gata marinata, cu ajutorul unei lingurite, punem carne intr-un pahar mai larg la gura, adaugam castraveciorii tocati şi ceapa verde cubuleţe .
Pentru a nu rupe gălbenuşul, spargem oul într-un pahar şi după turnam peste carne.
Punem deasupra crutoane de paine, cartofi pai, cubuleţe de castraveţi, ceapă şi capere.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii