Ingrediente

Pentru Biftec:
400 grame muşchi de vită
1 lingură de muştar brun
1 linguriţă sos Tabasco
1 lingură sos Worcestersire
1 lingură cognac
1 linguriţă ulei de măsline
1 linguriţă rasă de sare
1 vârf de cuţit de piper alb
Pentru servire:
2 linguri capere murate
4 castraveciori muraţi
2 cepe verzi
2 ouă
Crutoane de paine.
Cartofi prajiti pai.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

2 portii
Tocam muşchiul de vită si trecem carnea de două ori prin maşina de tocat pentru a obţine o pastă fină.
Amestecam carnea cu sare, puţin piper alb, sosul Tabasco şi cel Worcestersire, cognacul, uleiul de măsline şi muştarul.
Acoperim carnea cu folie alimentară şi introducem la rece, pentru 30 de minute pentru a permite aromelor să impregneze carnea.
Cand este gata marinata, cu ajutorul unei lingurite, punem carne intr-un pahar mai larg la gura, adaugam castraveciorii tocati şi ceapa verde cubuleţe .
Pentru a nu rupe gălbenuşul, spargem oul într-un pahar şi după turnam peste carne.
Punem deasupra crutoane de paine, cartofi pai, cubuleţe de castraveţi, ceapă şi capere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Biftec Tartar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Biftec Tartar