Tocam muşchiul de vită si trecem carnea de două ori prin maşina de tocat pentru a obţine o pastă fină.
Amestecam carnea cu sare, puţin piper alb, sosul Tabasco şi cel Worcestersire, cognacul, uleiul de măsline şi muştarul.
Acoperim carnea cu folie alimentară şi introducem la rece, pentru 30 de minute pentru a permite aromelor să impregneze carnea.
Cand este gata marinata, cu ajutorul unei lingurite, punem carne intr-un pahar mai larg la gura, adaugam castraveciorii tocati şi ceapa verde cubuleţe .
Pentru a nu rupe gălbenuşul, spargem oul într-un pahar şi după turnam peste carne.
Punem deasupra crutoane de paine, cartofi pai, cubuleţe de castraveţi, ceapă şi capere.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta de la pandispan este marca Eric Lanlard, o reteta simpla si extraordinar de gustoasa!
Tort cu crema de vanilie si capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii