Tăiem ceapa foarte mărunt, castraveții si amestecăm cu carnea tocata. Adăugăm sare si piper, frunze de pătrunjel toate mărunt si 3 linguri de capere. Separat, facem maioneza dintr-un ou, apoi cu maioneza obtinuta amestecăm cu 2-3 linguri ketchup si ne lăsăm pt decor putin din sos; restul de sos amestecăm cu compozitia facuta mai sus. Tăiem cartofii foarte fin si ii punem la prăjit, apoi ii scoatem la scurs pe un prosop de bucătărie ca să absoarbă uleiul. Punem in uleiul încins si 3 linguri de capere ca sa se prajeasca si le punem si pe ele la scurs. Apoi dupa ce compozitia pt tartar e facuta, ne apucăm de aranjatul in farfurie. Asezam tartarul presărat, capere, frunze de pătrunjel, iar pe centru, un galbenus de ou crud pentru a-i da preparatului cremozitate. Asezam cartofii si putin sos. Facem niste bruschete si totul se serveste cu multă dragoste ! Pofta buna !
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii