Tăiem ceapa foarte mărunt, castraveții si amestecăm cu carnea tocata. Adăugăm sare si piper, frunze de pătrunjel toate mărunt si 3 linguri de capere. Separat, facem maioneza dintr-un ou, apoi cu maioneza obtinuta amestecăm cu 2-3 linguri ketchup si ne lăsăm pt decor putin din sos; restul de sos amestecăm cu compozitia facuta mai sus. Tăiem cartofii foarte fin si ii punem la prăjit, apoi ii scoatem la scurs pe un prosop de bucătărie ca să absoarbă uleiul. Punem in uleiul încins si 3 linguri de capere ca sa se prajeasca si le punem si pe ele la scurs. Apoi dupa ce compozitia pt tartar e facuta, ne apucăm de aranjatul in farfurie. Asezam tartarul presărat, capere, frunze de pătrunjel, iar pe centru, un galbenus de ou crud pentru a-i da preparatului cremozitate. Asezam cartofii si putin sos. Facem niste bruschete si totul se serveste cu multă dragoste ! Pofta buna !
O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii