Se spala arpacasul cu 9 ape si se pune la fiert cu doua linguri de ulei si un praf de sare. aApa cam un litru este de ajuns. Curatam ceapa si o tocam marunt iar cu ajutorul unei tigai o aurim bine, punem jumarile sa se rumeneasca impreuna, asezonam cu sare si piper.
Cand boabele au sorbit toata apa din ceaun adaugam jumarile din tigaie mai lasam 5 min la foc dupa care dam ceaunul deoparte. Mentiune se face la toate fierturile de arpacas se foloseste numai ceaune de tuci pentru a nu se prinde de vas.
Este o reteta atipica pentru vremurile care le traim dar care in roport cu noul trend revine la moda.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii