Aripioare Picante

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripioare de pui,
  • 4 linguri ulei,
  • 4 linguri vin rosu,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 2 linguri susan prajit,
  • 3 linguri miere,
  • piper, boia iute, sare

Mod de preparare

Aripioarele se ung cu marinata obtinuta prin amestecare ingredientelor si se lasa minim 1/2 ora la rece. Se pun in tava, se toarna deasupra restul sosului si se pune la cuptor pana se rumenesc.
Cu piure de cartofi sau cartofi prajiti alaturi de salata verde sau muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Nectar de caise

Nectar de caise

Nectar de caise
Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese

Prajitura cu sos de cirese
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Cele mai apreciate rețete
Cuib de viespi
1
Dulciuri

Cuib de viespi

Cuib de viespi
Foi Lica cu nuca
2
Dulciuri

Foi Lica cu nuca

Foi Lica cu nuca
Tort Diplomat
3
Dulciuri

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Saramura de Macrou
4
Prajitura cu nuca si crema de budinca
5
Dulciuri

Prajitura cu nuca si crema de budinca

Prajitura cu nuca si crema de budinca
Parteneri
Tocana banateana cu carne de porc si galuste
Bucataras.RO

Tocana banateana cu carne de porc si galuste

Tocana banateana cu carne de porc si galuste
Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine
Culinar.RO

Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine

Reteta de prajitura pufoasa din albusuri cu capsuni si afine
Gem de capsuni cu menta
Gustos.RO

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta