Aripioare Picante

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aripioare de pui,
  • 4 linguri ulei,
  • 4 linguri vin rosu,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 2 linguri susan prajit,
  • 3 linguri miere,
  • piper, boia iute, sare

Mod de preparare

Aripioarele se ung cu marinata obtinuta prin amestecare ingredientelor si se lasa minim 1/2 ora la rece. Se pun in tava, se toarna deasupra restul sosului si se pune la cuptor pana se rumenesc.
Cu piure de cartofi sau cartofi prajiti alaturi de salata verde sau muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc