Aripioare de pui cu cartofi, la cuptor

Postat pe: 08-08-2018
(0)

Ingrediente

6-8 aripioare de pui
7-8 cartofi
3 morcovi tineri
2-3 catei de usturoi
sare
amestec uscat de condimente (cimbrisor, busuioc, maghiran, oregano, piper, dafin)
ulei de masline
marar verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

4 portii

Se curata si se spala bine aripioarele, apoi se asaza intr-o tava rotunda, pe margine, in centrul tavii, intre aripioare se pun cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, apoi se presara deasupra rondele de morcovi tineri, se feliaza 2-3 catei de usturoi, se stropeste totul cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza dupa gust, apoi se adauga cca. 200 ml apa fiarta si se da la cuptor cca. 30 minute.

Se scoate tava, se intorc aripioarele cu o furculita si pe partea necoapta, apoi se mai dau 15 minute , sa se rumeneasca frumos!!

Acest preparat delicios se serveste fierbinte cu marar verde tocat fin si presarat deasupra.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Aripioare de pui cu cartofi, la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Sanatos,gustos,plin de culoare!!Adoram acest fel de mancare

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aripioare de pui cu cartofi, la cuptor