Puneti intr-un bol faina, sarea, amestecati apoi turnati apa. Formati intr-un aluat, lasati deoparte 4-5 minute dupa care impartiti in 4 parti egale. Dati-le for a unor burgeri cu diametrul de aproximativ 10 cm. Puneti uleiul de masline in tigaie si prajiti-le la foc mic 7-8 minute pe fiecare parte.
Intre timp puneti avocado intr-un mojar si zdrobiti-l formand astfel o pasta. Transferati intr-un bol, puneti ceapa, bucatile de pui, rosia, sucul de lamaie maioneza si asezonati dupa gust. Amestecati si lasati deoparte. Luati arepas din tigaie si lasati sa se raceasca cel putin 4-5 minute. Taiati acestea in jumatate si umpleti-le.
Serviti simplu, cu salata sau alte garnituri.
Recent la o masa in familie (gazdele fiind din Venezuela) au pregatit niste preparate din faina maiz care au fost delicioase. Am cerut retetele, mi-am procurat faina si iata va prezint una din preferatele mele metode de a o folosi. Sunt satioase si sanatoase, aceasta faina putand fi digerata mai usor de catre organismul nostru iar procesul de nixtamalizare elibereaza vitaminele si mineralele din bobul de porumb. Umplutura facuta nu este traditionala (o voi face si aceea in curand) dar este gustoasa. Sper sa v-a placa.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaReteta de pui cu gogosar si masline este unul dintre deliciile toamnei. Desi par multe ingrediente si multi pasi de urmat,...
Pui cu gogosar si masline (Reteta Video)Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii